Comma instead of desimal point?



#2

I have had my HP12C for more years than I want to admit so I have no idea where my users manual is. All of a sudden it is showing a comma where the desmimal point should be. Since I am not a geek, this is confusing to me. Anybody know how to reconfigure it back?


#3

Turn the calculator OFF and then while pressing the decimal dot key, turn it back on. This is, probably, how you changed it in the first place.

**vp


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  HP PRIME: derivative at a point Alasdair McAndrew 2 265 11-19-2013, 06:52 AM
Last Post: parisse
  HP Prime : Programming and the Comma Miguel Toro 7 614 10-25-2013, 12:18 PM
Last Post: Miguel Toro
  HP Prime Comma for Thousands Separator Michael Gerbasio 3 351 10-04-2013, 01:50 PM
Last Post: Michael Gerbasio
  HP28C/S ROM entry point lists update Christoph Giesselink 0 217 01-31-2013, 02:21 PM
Last Post: Christoph Giesselink
  HP-41 ROM Polling Point at FF5 Dan Grelinger 2 267 01-11-2013, 06:00 PM
Last Post: Monte Dalrymple
  33s Decimal Point Matt Agajanian 4 353 11-06-2012, 09:20 PM
Last Post: Matt Agajanian
  wp34S IEEE Floating-Point Conversions Jake Schwartz 12 667 06-08-2011, 10:46 AM
Last Post: Jake Schwartz
  HP 41CX Decimal Point restore Joseph Banki 5 350 04-25-2011, 12:38 PM
Last Post: C.Ret
  Decimal point before an operation Jim Yohe 5 429 01-30-2011, 06:32 AM
Last Post: Chris Randle (UK)
  decimal point budlor 3 270 11-07-2010, 11:42 PM
Last Post: Jim Yohe

Forum Jump: