HP48G: how to (re)enable LAST STACK?



#2

Hello


My calc's UNDO command doesn't work anymore, although the ARG does. Flag 55 is set to "Save last args", though. Is there a way to reenable UNDO without clearing the calc. memory? Any help is appreciated.


Thanks

Iuri


#3

Just in case this is still a problem, try this:

Purple shift key
CST (MODES)
F (MISC)
D (STK) (Make sure it is checked)

(1234 to remove)


Edited: 26 May 2005, 11:08 p.m. after one or more responses were posted


#4

It worked! Thank you very much!

Iuri


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  HP 50g - select characters on the stack, copy/paste Sean Freeman 7 715 11-20-2013, 07:11 AM
Last Post: Sean Freeman
  Prime: Placing more than 1 item on the RPN stack in a single program? John Colvin 4 533 11-19-2013, 08:59 AM
Last Post: Miguel Toro
  emu48 - copy stack doesn't work (as expected) Thomas Radtke 2 543 11-11-2013, 02:19 PM
Last Post: Thomas Radtke
  HP Prime Stack operations from within a program John Colvin 1 362 11-08-2013, 09:45 PM
Last Post: Helge Gabert
  Prime: Anyway to refresh stack? kris223 5 538 10-16-2013, 05:09 PM
Last Post: kris223
  hp prime - sending program results to the stack giancarlo 6 632 10-15-2013, 02:00 AM
Last Post: Giancarlo
  HP Prime - RPN stack access from programs? Mike Mander (Canada) 10 734 09-30-2013, 11:20 AM
Last Post: steindid
  WP-34S: Stack after divide by 0 Marcel Samek 4 363 08-24-2013, 11:57 PM
Last Post: Paul Dale
  Little curiosity: why the fourth stack register is called "T"? Antlab 34 2,024 07-03-2013, 04:49 PM
Last Post: Walter B
  Is there a free RPN stack emulator for writing 35s programs Chris C 6 543 11-20-2012, 08:01 AM
Last Post: Mike (Stgt)

Forum Jump: