HP41CV



#3

I have just recently "lost" one of my surveying programs from my calculator. No reference can be found within the catalogue. When I press and hold the assigned button it displays "XROM 15,12" . Is this some form of error message that is repairable or is my trusty 41 on its wayout.
I await any reply. Thanks


#4

Hello,

it seems your program is/was located in a plug-in module.

This is indicated by the XROM prefix.

XROM 15,12 is in the Petroleum Pac module,

and maybe in some other modules.

Make sure your module is plugged in correctly.

BTW: Which catalogue are you referring to, CAT 1 or CAT 2 ?

HTH

Raymond


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  hp41cv memory modules tim peterson 10 470 11-07-2013, 11:09 PM
Last Post: Garth Wilson
  HP41CV Mike Powell 12 556 10-30-2013, 08:17 AM
Last Post: Mike Powell
  HP41CV Bry Sun 11 554 10-22-2013, 12:52 PM
Last Post: Geoff Quickfall
  HP41cv expiriences of a new user Wolfgang 28 929 02-13-2013, 08:02 PM
Last Post: Mike Morrow
  A simple question about the HP41C or HP41CV Antoine M. Couëtte 6 310 12-16-2012, 04:06 AM
Last Post: Antoine M. Couëtte
  Problem with HP41CV Bruce Larrabee 19 728 09-18-2012, 09:29 AM
Last Post: Luiz C. Vieira (Brazil)
  HP41CV drains battery. Schematics? Harald 15 573 03-18-2012, 09:22 PM
Last Post: Luiz C. Vieira (Brazil)
  HP41CV batteries John Abbott (S. Africa) 3 208 03-02-2012, 06:15 AM
Last Post: John Abbott (S. Africa)
  HP41CV faulty Steve Hunt 6 266 12-27-2011, 12:45 AM
Last Post: Kerem Kapkin (Silicon Valley, CA)
  Repair HP41CV. Help needed. Kees van der Sanden 4 214 10-11-2011, 07:44 AM
Last Post: Ronald P

Forum Jump: