HP28S:how to display on 4 lines ?



#3

Hi all,

A long time ago I was a HP28S user (15 years).
I lost the userguide.

I would like to know how to display a string memory over the 4 lines of the screen.

Could anybody help me ?

Cheers.


#4

Press the key immediately to the right of the shift key, the one with four arrowheads on it, to toggle the menu labels off or on, and thus between 3-line or 4-line stack display. Of course, to display a single string over four lines, you have to use some "NEWLINE" characters, from the "shifted SPACE" key.

Regards,
James


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Can the display for a HP32Sii be replaced with the display from another model? Bruce Larrabee 8 2,142 10-10-2012, 10:05 PM
Last Post: Luiz C. Vieira (Brazil)
  HP28S screen noise generator Keith Midson 7 1,746 02-19-2012, 05:35 PM
Last Post: Gilles Carpentier
  HP28S battery door trouble David Griffith 23 4,264 02-08-2012, 08:24 AM
Last Post: Neil Hamilton (Ottawa)
  HP28S - made in Indonesia? Keith Midson 1 671 11-01-2010, 08:06 AM
Last Post: Jeff O.
  16 segment Led display would mimic a HP-41 display? Giuseppe Marullo 3 1,211 11-12-2009, 08:08 PM
Last Post: db (martinez, ca.)
  HP28S battery cover Keith Midson 19 3,953 04-08-2009, 09:27 AM
Last Post: Marcus von Cube, Germany
  HELP!!! Fixing HP28S (Battery Drain) lsegovic 10 2,264 12-14-2008, 09:44 PM
Last Post: lsegovic
  HP28S production years? Yuhi 8 1,919 09-22-2006, 06:47 AM
Last Post: Thomas Okken
  HP28S Battery Cover Preventative Maintenance? Les Wright 3 906 06-22-2006, 11:07 AM
Last Post: ClacKidd
  Anyone have a photo of a broken HP28S battery cover? Han 8 1,811 05-19-2006, 03:46 PM
Last Post: James M. Prange (Michigan)

Forum Jump: