HP 33S display



#3

Hi all. I have found a way, eventually to input more than just a one letter prompt in a program. Instead of using INPUT A, I just go into EQN mode and type prompt name.
I guess a lot of people may have found this out already. Anyway, is there a way to display a message with result.
Suppose answer for root of equation is 0.587
Is there a way to display root = 0.537 ?
Thanks.


#4

You should read page 13-10 of the manual, regarding the usage of Flag 10 and PAUSE in a program.

I hope it helps. Regards.


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  HP-32S/33S/35S emulator with Stack Overflow sensing/Stack display x34 3 570 10-26-2012, 04:56 PM
Last Post: x34
  Can the display for a HP32Sii be replaced with the display from another model? Bruce Larrabee 8 1,052 10-10-2012, 10:05 PM
Last Post: Luiz C. Vieira (Brazil)
  HP-33S Display Quirk Matt Agajanian 4 549 05-15-2012, 08:31 AM
Last Post: Michael de Estrada
  16 segment Led display would mimic a HP-41 display? Giuseppe Marullo 3 593 11-12-2009, 08:08 PM
Last Post: db (martinez, ca.)
  HP 33s display Peter Klein 6 690 09-02-2009, 09:19 PM
Last Post: Peter Klein
  Integration Times "Old" 33s vs "New" 33s John Smitherman 21 1,697 12-14-2005, 12:04 AM
Last Post: Karl Schneider
  Latest 33s Display is Indeed Improved Paul Brogger 155 9,820 11-11-2005, 03:42 PM
Last Post: bill platt
  HP 33S new display identification Will 5 556 08-12-2005, 09:33 PM
Last Post: John Smitherman
  New 33s display pic sjthomas 8 693 06-06-2005, 02:56 PM
Last Post: Richard Garner
  Can I use a HP 12C display as a replacement for a broken HP 15C display? Heather Hansson 2 422 05-01-2001, 10:44 PM
Last Post: Andrés C. Rodríguez (Argentina)

Forum Jump: