hp 49g+ stack swap



#3

I recently aquired the new HP 49g+ after my 48g quit.Its quite nice but I cant seem to find a way to swap the 1 and 2 position registers on this calculator simply as on its predecessor. The "Swap" button is gone. Anybody figured this out?
Thanks
AJW


#4

press the right arrow (the silver one)


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  HP 50g - select characters on the stack, copy/paste Sean Freeman 7 1,430 11-20-2013, 07:11 AM
Last Post: Sean Freeman
  Prime: Placing more than 1 item on the RPN stack in a single program? John Colvin 4 1,108 11-19-2013, 08:59 AM
Last Post: Miguel Toro
  emu48 - copy stack doesn't work (as expected) Thomas Radtke 2 1,049 11-11-2013, 02:19 PM
Last Post: Thomas Radtke
  HP PRIME: Hide return value from program and swap Edit with Run vrrr 2 830 11-09-2013, 04:04 PM
Last Post: vrrr
  HP Prime Stack operations from within a program John Colvin 1 745 11-08-2013, 09:45 PM
Last Post: Helge Gabert
  Prime: Anyway to refresh stack? kris223 5 1,155 10-16-2013, 05:09 PM
Last Post: kris223
  hp prime - sending program results to the stack giancarlo 6 1,142 10-15-2013, 02:00 AM
Last Post: Giancarlo
  BATTERIES' SWAP ON HP 48GX aurelio 7 1,451 10-06-2013, 07:50 PM
Last Post: aurelio
  HP Prime - RPN stack access from programs? Mike Mander (Canada) 10 1,655 09-30-2013, 11:20 AM
Last Post: steindid
  WP-34S: Stack after divide by 0 Marcel Samek 4 777 08-24-2013, 11:57 PM
Last Post: Paul Dale

Forum Jump: