hp33e



#2

I was given a HP33E a few weeks ago by my boss, who no longer wanted it and it had battery pack trouble, which people on this forum helped me with. Much appreciated.
Now a bigger problem, which I'm sure isn't solvable:
The E version doesn't have constant memory, which the C version does have.
Is there anyway of rigging it up so that memory can be constant with power off?
Yes I know, I could have bought the C version. But this one was a freebee to me and it runs fine, except when I turn it off and loose everything on it.

Thanking anyone in advance

Paul


#3

I have not heard of modifications that would enable what you are looking for. The power use of the chip used prevent practical battery life. Your best bet is to have it permanently connected to AC and leave the calc on at all times (maybe with only a . in the display).

Edited: 2 Dec 2003, 11:40 a.m.


#4

Thanks Dave for your help. Doing that at this very moment.

Paul


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  HP33E how to input numbers RalfGeiger 6 432 05-07-2013, 02:41 PM
Last Post: Ron Ross
  Repairing an HP33E with springs Alberto Fenini 0 170 02-26-2011, 09:44 AM
Last Post: Alberto Fenini
  HP33E user´s manual Emilio Garcia-Conde 1 204 11-10-2004, 09:20 PM
Last Post: Thomas Okken
  How bright is your HP33E Ronald 8 454 11-03-2004, 08:34 AM
Last Post: Ronald
  HP33E user's manual Erdal TAN 0 161 09-08-2004, 04:13 AM
Last Post: Erdal TAN
  hp33e display fault Dave chadderton 7 404 04-24-2004, 12:56 PM
Last Post: David Smith
  HP33E Paul Marin 6 333 11-14-2003, 08:04 AM
Last Post: Paul Marin
  Dead HP33E Alessandro 1 172 01-07-2003, 04:31 PM
Last Post: Pyerre
  HP33E charger plug Max Belloni 1 179 06-27-2000, 03:54 AM
Last Post: John H Meyers
  HP33E keyboard Bo Kristoffersen 1 220 05-30-2000, 11:36 AM
Last Post: Elizabeth A. Amin

Forum Jump: