HP Prime Comma for Thousands Separator



#2

Hi,
With all the complex questions and comments about the new calculator, I'm almost embarrassed to ask. I want to have a number displayed with a comma separator. Is there a setting that I missed or is this not possible? Thanks.


#3

I think earlier post mentioned this - I don't think there is a setting to allow for separators.


#4

It is not possible at the moment.

TW


#5

CR & Tim, Thanks.


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  HP Prime : Programming and the Comma Miguel Toro 7 1,002 10-25-2013, 12:18 PM
Last Post: Miguel Toro
  HP Solve article on thousands separators Martin Pinckney 11 968 01-21-2011, 12:55 PM
Last Post: Kiyoshi Akima
  Interesting HP-32E with comma for decimal point Michael de Estrada 2 418 06-17-2010, 12:07 AM
Last Post: Vieira, Luiz C. (Brazil)
  On the missing comma as thousand-separator Luca 1 328 09-04-2009, 06:42 PM
Last Post: Gerry Schultz
  HP 48G display comma separator hpnut 4 632 07-29-2008, 05:29 AM
Last Post: hpnut
  my HP 41cv displays a comma rather than a decimal?? Eric Mann 3 516 06-26-2008, 11:10 AM
Last Post: Eric Mann
  35s: comma and fraction mark ?? ChristianB. 3 504 07-21-2007, 03:06 AM
Last Post: ChristianB.
  HP34c decimal point/comma interchange for display JaSon 2 433 04-30-2007, 05:58 AM
Last Post: Mike T.
  HP 15C Simulator - Change Comma to Decimal Point Paul 2 367 04-24-2007, 10:56 AM
Last Post: Paul
  HP33C - Dot/Comma link Mike T. 3 577 12-29-2006, 07:36 AM
Last Post: Mike T.

Forum Jump: