Graphing



#5

When graphing a function of two variables with the HP 48GX, is it possible to display the coordinate axes? If so, how?


#6

Yes, it's the checkbox AXES in the OPTS-menu.

HTH

Thomas


#7

That works for a function of one variable. My question involves a function of two variables.

Gerald


#8

My apologies then. I was assuming a Parametric plot type. After playing a little with the EXAMPLES I noticed the function DRAX in the PLOT menu which "Draws axes".

Still hope this helps

Thomas


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  HP Prime graphing bug BruceH 1 490 11-19-2013, 08:14 AM
Last Post: Joe Horn
  OT: Graphing calculator for Android ? Ivan Rancati 4 661 11-18-2013, 12:33 PM
Last Post: Alberto Candel
  3D graphing planned for HP Prime Mic 5 740 11-11-2013, 10:17 AM
Last Post: Tim Wessman
  HP Prime - One thing I can not draw in advanced graphing dg1969 2 494 10-19-2013, 02:00 PM
Last Post: dg1969
  Tapping the Advanced Graphing App restarts the calculator Terje Vallestad 6 764 10-05-2013, 06:44 PM
Last Post: Terje Vallestad
  Advanced Graphing App. Jim Johnson 4 643 09-29-2013, 08:40 PM
Last Post: Joe Horn
  memory evolution in graphing calculators Pier Aiello 0 320 09-11-2013, 07:33 PM
Last Post: Pier Aiello
  3D graphing on HP Prime Glenn Becker 2 440 09-11-2013, 06:08 AM
Last Post: Don Shepherd
  How do you reply to this? [What are the benefits of a graphing calculator outside of class?] Pier Aiello 12 1,025 08-28-2013, 07:34 AM
Last Post: Eddie W. Shore
  Advanced graphing Gilles Carpentier 1 365 07-31-2013, 10:15 PM
Last Post: Namir

Forum Jump: