[WP34S] VIEWalpha not working as documented



#6

On p. 73 of the most recent manual, the function in question has three documented paths to invocation. Of the three, only the second, via a function in the P.FCN menu, can I find. The first path (h VIEW alpha) merely displays VIEW s_. The third path, via a function in X.FCN, does not exist--the functions go from VERS to WDAY in the menu listing.

Is the calculator wrong, or is the manual? I am using the most recent firmware release, 2809.

TIA,


Les


#7

The third path is definitely a manual error. We removed the duplicated commands in the catalogues and the manual mustn't have been completely updated.

The second, I'm not so sure about. At the moment it is asking for a lettered/stack register, I've a feeling we didn't want that here but aren't sure anymore. So it is either a manual error or a bug from the code size reduction efforts in the keyboard handling.


- Pauli

#8

Thanks for reporting! As Pauli wrote, the third way is an error (survivor) in the manual. Corrected and will be submitted soon. The first way should work (but out of alpha mode only). Looks like an error in input handling. Will investigate.


#9

Updated the manual according to the VIEW[alpha] behaviour as is. May change, however.

#10

In alpha mode, press h VIEW -. The '-' shall remind you of the three dashes displayed below the text.


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  HP Prime Save Power Turn Off Not Working Timothy Roche 12 1,342 10-27-2013, 01:41 PM
Last Post: Michael de Estrada
  Temporary User Mode Key Programs not working in RPN BruceTTT 7 961 10-14-2013, 01:46 PM
Last Post: BruceTTT
  HP-97 suddenly not working Brad Barton 10 999 02-25-2013, 08:15 PM
Last Post: Brad Barton
  [41CL] Problem with PowerCL ... not working Doug (NYC) 5 707 01-22-2013, 07:18 PM
Last Post: Doug (NYC)
  42S exit key not working dwsmith 4 596 11-05-2012, 10:59 AM
Last Post: dwsmith
  HP-46 not working Ignacio Sánchez 1 368 10-24-2012, 11:17 AM
Last Post: Donald Williams
  [WP34S] WP34S firmware on the AT91SAM7L-STK dev kit? jerome ibanes 1 431 10-04-2012, 04:59 PM
Last Post: Paul Dale
  [WP34s] last QtGui version not working fhub 8 849 08-31-2012, 05:08 PM
Last Post: fhub
  Modfile not working with Win 7 x64 Richard Wagoner 6 724 07-04-2012, 10:32 PM
Last Post: Diego Diaz.
  Working on HP's again Les Koller 49 3,687 06-20-2012, 01:29 AM
Last Post: Thomas Radtke

Forum Jump: