Program not working with V2.15 for HP50G



#4

Only now realised that my subdivision program stops with the following error : "Bad argument type" while running. The program fouls up with a black and blue 50G using the 2.15 firmware. However, with 2.08 version, it works flawlessly. All flags are the same on both calculators. Any ideas what could cause that?


#5

Dear Iqbal,


Can you share the listing for the subdivision program? This might give someone on this web site an insight as to what is wrong. In general (and I really mean in a very general sense) memory-related problems can do this type of errors ... and they drive you nuts!

Namir

#6

There should be no possible incompatibilities as far as I know. That is very surprising. Please do post it.

TW


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  HP Prime: run a program in another program Davi Ribeiro de Oliveira 6 864 11-11-2013, 08:28 PM
Last Post: Davi Ribeiro de Oliveira
  HP Prime Save Power Turn Off Not Working Timothy Roche 12 1,342 10-27-2013, 01:41 PM
Last Post: Michael de Estrada
  Temporary User Mode Key Programs not working in RPN BruceTTT 7 961 10-14-2013, 01:46 PM
Last Post: BruceTTT
  hp50g screen weird line Sok-khieng Chum Hun 2 521 09-10-2013, 08:11 AM
Last Post: Sok-khieng Chum Hun
  Documentation about Hp50g / 49g+ / 48gII and wikis Pier Aiello 9 1,062 09-10-2013, 04:22 AM
Last Post: Software49g
  "A Penny for your thoughts" on the HP50g Tom Grydeland 3 604 08-01-2013, 03:57 AM
Last Post: Les Koller
  Is there a HP50g emulator for Linux? Matti Övermark 2 543 07-03-2013, 07:40 AM
Last Post: Matti Övermark
  Second Batch of HP-15 LE calculators Namir 6 852 07-02-2013, 12:27 PM
Last Post: Kimberly Thompson
  HP50G advanced applications for mathematics CompSystems 0 443 06-17-2013, 08:38 AM
Last Post: CompSystems
  HP-15 LE Key repair question Namir 2 501 06-10-2013, 10:42 PM
Last Post: Namir

Forum Jump: