no way, always invalid card data



#2

hi!

after doing some tests to my ram card 128kb for my hp 48gx, it just always gives...invalid card data.

i have done everything , pinits, ram tests, hardware resets, and it always gives me the same message, when i look into mk memory browser i see that this card creates som small archives and i cannot purge them.

some ideas??

thanks


#3

According to TDS, that is normal when you insert a blank card, and is not a problem.


#4

thanks Ron,

but when I want to merge port1 to install Meta Kernel in...the calc just reset's itself everytime.

no IDEA what is happening.

thanks


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Sheet data importer for HP Prime Marek Russ 4 1,414 11-15-2013, 04:55 AM
Last Post: debrouxl
  Entering,Saving,and Analysis /Fitting X Y Data on the Prime Harold A Climer 6 1,879 10-26-2013, 01:54 PM
Last Post: Tim Wessman
  HP PRIME: How to change the column headers and reset data Joseph Ec 5 1,738 10-18-2013, 02:26 PM
Last Post: Joseph Ec
  HP Prime data sharing Alberto Candel 5 1,367 10-06-2013, 07:49 PM
Last Post: Alberto Candel
  OT: How to get data from WinXP to a full-size PCMCIA SRAM card Gene Wright 10 2,380 06-25-2013, 08:03 PM
Last Post: gene wright
  Printing HP 9825 data Norman Pillsbury 3 1,217 06-01-2013, 10:08 PM
Last Post: David Ramsey
  WP-34s data exchange with PC over IR Marcel Samek 3 1,171 02-26-2013, 11:53 PM
Last Post: Marcel Samek
  GROBs with hidden data in them... Chris Dreher 2 913 12-13-2012, 01:07 PM
Last Post: Chris Dreher
  I feel like a data miner... Luiz C. Vieira (Brazil) 6 1,655 12-03-2012, 10:59 PM
Last Post: Gerson W. Barbosa
  HP41 Card Reader not Pulling Card Colin Verrilli 14 3,057 07-29-2012, 05:53 PM
Last Post: Randy

Forum Jump: