HP 50g text box menus for functions



#2

I recently purchased a Hp 50g, great calculator and great screen. However i find it very painful to program vs my old hp48 gx because of the function access. is there a way to cancel the text box display of functions on hp 50g and get the standard hp48 look with the functions appearing in the variables ? For instance for an "If then" program on the 50 g , you have to press Prg, Branch and select if and again Prg Branch and select then... 6 key strokes for 6 letters... Let me know, Thanks !


#3

Probably not a lot of help but I program my 49g which is essentially the same machine the same was I did my 48sx and 28s before: switch to permanent alpha mode and start typing. The menus are more effort to navigate usually.


- Pauli

#4

Yes, set flag 117 and you get soft menus rather than choose boxes.


#5

THANK YOU!


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  How to copy files from 9114B to hard drive via PIL-box? Joe Horn 23 1,605 12-14-2013, 11:57 PM
Last Post: Geoff Quickfall
  PIL-box w/o IL cable = paper weight Joe Horn 15 722 11-26-2013, 01:05 AM
Last Post: Les Wright
  HP Prime - CAS functions in Spreadsheet App CR Haeger 6 368 11-11-2013, 12:37 AM
Last Post: Michael de Estrada
  [41CL] New Extra Functions version Monte Dalrymple 0 149 11-08-2013, 04:32 PM
Last Post: Monte Dalrymple
  HP Prime: in need of help with defining functions Alberto Candel 14 656 10-27-2013, 10:48 AM
Last Post: Alberto Candel
  Prime 'CONTENT' section not retaining info text Geoff Quickfall 2 226 10-17-2013, 05:24 PM
Last Post: Geoff Quickfall
  Serious discussion regarding soft menus Tim Wessman 24 822 10-06-2013, 07:23 PM
Last Post: Helge Gabert
  HP Prime spreadsheet functions SanS 0 336 10-04-2013, 04:23 AM
Last Post: SanS
  Box left at HHC Tim Wessman 1 193 09-26-2013, 11:05 PM
Last Post: Wlodek Mier-Jedrzejowicz
  Hp Prime menus Han 0 98 09-25-2013, 06:18 PM
Last Post: Han

Forum Jump: