HP 50G - Single line w/ no reset ability



#4

I turned on my calculator today and the screen froze and wouldn't respond to any keypresses. Replaced the batteries and tried holding the reset button and the screen now just has a single vertical line jumping about randomly. I didn't drop it or anything of the sort. Seriously - what the hell? I had it less than a year (so its still under warranty) but I through out the manual and packaging. Anyone have any technical advice or how to get HP to send me a new one?


#5

When you say "replaced the batteries" do you mean pulled out then back in or put fresh ones in. Really low batteries will generally cause a black line to jump across the screen randomly like you describe.

TW

Edited: 1 Nov 2007, 12:04 a.m.


#6

It turns out the batteries I put in as replacements were too low. Using *new* replacement batteries now and it works. My bad.


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  HP Prime reset to factory state? BruceH 3 1,754 11-26-2013, 07:27 PM
Last Post: BruceH
  HP Prime - Reset methods bluesun08 3 866 11-21-2013, 09:49 AM
Last Post: Joe Horn
  Prime: Placing more than 1 item on the RPN stack in a single program? John Colvin 4 1,024 11-19-2013, 08:59 AM
Last Post: Miguel Toro
  Line Print Les Koller 6 1,296 11-11-2013, 09:38 AM
Last Post: Geoff Quickfall
  Line number in Prime program listings Harold A Climer 3 890 10-27-2013, 03:37 PM
Last Post: Les Koller
  HP PRIME: How to change the column headers and reset data Joseph Ec 5 1,041 10-18-2013, 02:26 PM
Last Post: Joseph Ec
  Explaination on How to Reset Caculator in Users guie: error Harold A Climer 5 1,176 10-15-2013, 02:11 AM
Last Post: cyrille de Brébisson
  RESET App from a program. Joseph Ec 0 458 10-14-2013, 12:28 PM
Last Post: Joseph Ec
  HP Prime reset to factory settings bertopl 16 1,904 09-28-2013, 03:53 AM
Last Post: bertopl
  HP Prime -- app reset bug Han 0 467 09-26-2013, 01:54 PM
Last Post: Han

Forum Jump: