HP-49g+ "Insufficient memory" message



#3

Hi,

I happened to load HP-Lua into my calculator, copying the HP-lua file into Port 0, which had 224 KB free. When I tried to move the HP-Lua file from port 0 to port 2, I probably messed up things, since the calculator refused to do it, and after ON+F3 I found
-port 0 void,
-port 2 with no such HP-Lua file
-and (worse) port 0 reporting 102 KB free.

I know I should defrag port 0 to recover lost chunks, but how can I do it?

Thanks in advance.

-- Antonio


#4

Don't bother answer. I did it. ON+A+F did the trick, answering Yes to the question "Try to recover memory?".

-- Antonio


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Formatting the app view message with bullets (dots) Geoff Quickfall 4 308 10-14-2013, 06:22 PM
Last Post: Geoff Quickfall
  3D Grapher and Insufficient Memory Han 10 604 09-27-2013, 06:39 AM
Last Post: Pier Aiello
  message for Andreas Grund Don Shepherd 0 155 09-26-2013, 03:56 AM
Last Post: Don Shepherd
  Message to Eric Rechlin Etienne Victoria 3 306 09-24-2013, 07:50 PM
Last Post: john mantooth
  Message to Luiz C. Viera Peter A. Gebhardt 2 209 02-27-2013, 09:27 AM
Last Post: Peter A. Gebhardt
  Error Message/Procedure HP-48SX with TDS Survey SX card bporter101 6 453 12-10-2012, 10:18 AM
Last Post: bporter101
  41 User Memory vs System Memory Gerry Schultz 6 476 07-01-2012, 12:02 AM
Last Post: Monte Dalrymple
  WP34s Stopwatch & statistics, message for Matthew Krotzer pascal_meheut 2 256 05-23-2012, 03:30 PM
Last Post: pascal_meheut
  Message to Katie Wasserman: thanks! Ignazio Cara (Italy) 2 221 12-20-2011, 05:04 AM
Last Post: Ignazio Cara (Italy)
  Message concerning shipment from Samson Cables kc 6 357 09-15-2011, 12:15 PM
Last Post: Neil Gruending

Forum Jump: