**Answer:**

5 days.

**Step-by-step explanation:**

Jasmine has two options:

Rent skis at the resort for $30 per day.

Then if she rents the skis for N days, the cost will be:

C(N) = N*$30

Buy skis for $150

Now we can ignore the lift pass because she will pay that in both cases.

Now we want to find the number of days N such that the cost of renting is the same as the cost of buying.

Then we need to solve:

C(N) = $150

N*$30 = $150

N = $150/$30 = 5

So if you rent the skis for 5 days, you will pay the same as if you bought the skis.

D) 16 m2

The area of the larger square is 8 x 8 = 64. The smaller is 4 x 4 = 16.

The unshaded portion is 64-48=16

**Answer:**

210

**Step-by-step explanation:**

The first term of the sequence, a1, is 12. The common difference, d, is 2. The number of terms is n = 10. The sum is given by the formula ...

Sn = (2a1 +d(n-1))(n/2)

Filling in the numbers, this is ...

S10 = (2·12 +2(10-1))(10/2) = (24+18)(5) = **210**

**There are 210 chairs in the theatre**.

**Answer:**

533/80 = 6.6625

**Step-by-step explanation:**

*Step 1: Convert the mixed fractions into improper fractions*

Multiply whole number by denominator and add the numerator.

Denominator remains the same

1 3/10 = 13/10

5 1/8 = 41/8

*Step 2: Multiply numerators and denominators*

13/10 x 41/8

533/80 =** 6.6625**

!!