changing significant digits on 20s
#1

I just got an old HP 20s (i lost my 22s, which is sorely missed, does any body have one they want to sell?). It displays all inputs and answers to 4 signficant decimal places.

In my last 22s, it would just display as many as it cut, and not trucate or add zero's to fill into 4 decimal places.

Can this be changes to be like my old 22s? Where do I find these settings? I don't necessarily want scientific notation, just more data.

Thanks,
An

#2

uhhh.. never mind.. i just noticed the buttons above the parenthesis buttons. i guess i figured it would be more complicated than that.

thanks anyways!



Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  HP Prime Tip: Changing the Color of a Function Eddie W. Shore 3 568 10-02-2013, 04:08 PM
Last Post: Jim Horn
  About changing or deleting content after replies were made Raymond Del Tondo 1 401 08-26-2013, 05:01 PM
Last Post: Massimo Gnerucci (Italy)
  HP 20S Kate Field (Corvallis) 1 393 07-03-2013, 07:41 PM
Last Post: Peter Murphy (Livermore)
  Obtaining More Decimal Digits (50g) Eddie W. Shore 3 566 09-13-2012, 05:38 PM
Last Post: Gilles Carpentier
  OT: The first 4,000,000 digits of Pi, visualized in a single image Jeff Kearns 36 3,479 04-29-2012, 11:06 PM
Last Post: Jeff Kearns
  Changing radix mark on a 32E Matt Agajanian 8 884 04-07-2012, 04:59 PM
Last Post: Walter B
  HP 20S with very high "off" current Neil Hamilton (Ottawa) 2 427 04-01-2012, 11:49 AM
Last Post: Neil Hamilton (Ottawa)
  Classic repair - ghosting digits - What's your experiences? McAllan 11 1,121 03-11-2012, 08:25 PM
Last Post: Geoff Quickfall
  Tiny Challenge: significant digits Werner 70 3,731 01-21-2012, 05:53 PM
Last Post: Paul Dale
  [WP 34s] Changing the overlay Jeroen Van Nieuwenhove 0 242 01-18-2012, 04:51 PM
Last Post: Jeroen Van Nieuwenhove

Forum Jump: