HP Forums
12c does not display "running" anymore - Printable Version

+- HP Forums (https://archived.hpcalc.org/museumforum)
+-- Forum: HP Museum Forums (https://archived.hpcalc.org/museumforum/forum-1.html)
+--- Forum: Old HP Forum Archives (https://archived.hpcalc.org/museumforum/forum-2.html)
+--- Thread: 12c does not display "running" anymore (/thread-129559.html)



12c does not display "running" anymore - Don Shepherd - 12-14-2007

Has anyone come across this situation before? My 12c (the old gold one) fails to display "running" while running a program. I put a new battery in and the behavior is the same. If I enter a short program, it does display "running". But during my 57 line program, the screen is blank until the end, when the correct result is displayed.

Any ideas?


Re: 12c does not display "running" anymore - tony (nz) - 12-14-2007

Don, do you have a clear sigma in your 57 liner?


Re: 12c does not display "running" anymore - Don Shepherd - 12-15-2007

Yes, as a matter of fact I do! Does that cause this behavior?


Re: 12c does not display "running" anymore - tony (nz) - 12-15-2007

Hi Don, yes it can cloak the display. Cheers, Tony


Mostly likely! - Vieira, Luiz C. (Brazil) - 12-15-2007

Sometime ago, this behaviour was discussed here.

Cheers!

Luiz (Brazil)


cloaking the display - Don Shepherd - 12-15-2007

Thanks Tony and Luiz.

I had not heard about this before. It apparently only affects the original 12c, because the 25th anniversary edition platinum does not exhibit this behavior.

Thanks again!